ALV 4 OKT 2018

Donderdag 4 oktober 2018 om 20.00u is de ALV van NovioVolta op het Zolderpark Beuningen. Leden hebben ondertussen een uitnodiging en agenda ontvangen. Het huidige bestuur heeft het nodige werk verzet om NovioVolta te krijgen op het punt waar het nu is; maar realiseert zich ook dat haar termijn er ondertussen op zit. Er is dringend behoefte is aan nieuw elan wil NovioVolta haar doelstelling waarmaken en een significante bijdragen leveren aan een duurzame energietoekomst voor Nijmegen en omstreken.

Leden* met de ambitie om het stokje over te nemen wordt dan ook nadrukkelijk gevraagd naar voren te treden en zich op te werpen als nieuwe bestuursleden. Mocht zich niemand aandienen zal het zittende bestuur zich beraden op haar positie en de toekomst van NovioVolta. De komende ALV zal daarom voor NovioVolta cruciaal zijn.

*Geen lid; maar wel begaan met NovioVolta en haar doelstellingen? Neem voor 4 oktober contact op met onze voorzitter Bas van Nistelrooij; of kom langs op ons kantoor op het Zolderpark te Beuningen.

De koffie staat klaar.